Veel vastgoedbedrijven kopen en verkopen, maar voor de ontwikkeling van de waarde heb je een visie nodig. Vastland Beheer kijkt breder. Om de drijfveren van economie, wonen en werken echt te doorgronden moet je goede contacten hebben. Daar zorgen we voor. We praten met bewoners, werknemers, ondernemers, banken en gemeenten omdat we openstaan voor het uitwisselen van kennis en het verbeteren van het vastgoed. Van de eerste paal tot verhuur, als specialist in vastgoed hebben we met alle facetten van het vakgebied veel ervaring.

Groei door investeringen

In de afgelopen jaren is Vastland Beheer BV gegroeid door diverse aankopen. Het beheerbedrijf heeft niet allen commercieel onroerend goed maar ook woningen en kantoren. De platte organisatiestructuur zorgt voor snelle analyses. Door de krachtige visie blijven belangen, locatie en kansen altijd verbonden met elkaar.

Vragen?

Heeft u vragen over de visie of wilt u samenwerken met Vastland Beheer BV, neem dan contact op. U kunt ons makkelijk bereiken via e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vastland Beheer B.V.

Baambrugse Zuwe 127D
3645AD Vinkeveen
Tel: +31 (0)297-231600
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.